Blog

Равносметката от 2016

Равносметката от 2016. От блога на Владо Нацев

2016г. беше годината на промените. Годината, в която със старото/непотребното си стиснахме ръцете и дадохме път на новото. Така да се каже пожелахме си на добър път, любов и късмети. И като казвам “старото/непотребно” визирам не само материалното, но и всичко което се бе натрупало като негативни емоции в нас самите. Всичко това бе оставено някъде назад или изхвърлено на боклука, за да може новото да влезне в живота ни. А изхвърлянето нямаше край, дори частички от него все още се срещат някъде покрай нас, но като цяло по - голямата част е вече вън от живота ни и така ще е за напред. Да се отървеш от боклука е нещо великолепно и нещо, което всеки е хубаво да прави поне един път в месеца. Гарантирам животът Ви ще придобие съвсем по различна и ясна посока към позитивно ниво, а резултата е впечатляващ. А както знаем, за да се изгради нещо ново на мястото на старото/непотребното, първо се отърваваме от него. Отървете се и Вие!


Отделно това бе годината на създаване. Година, в която направихме неща, които за много години преди това не бяха направени, за които се говореше да се правят, но така и не намериха своето място. Е това за мое голямо щастие, бе преди, сега е различно. Сега се действа, сега се гради, сега и тук, а не после или след малко. Едно от нещата, които отличава добрите, успешните и красивите хора е точно СЕГА! И точно в това е разликата между тях и останалите, че те живеят тук и сега, както живеем и ние, както ще живеем и за напред. Живейте и Вие така и някой красив ден ще бъдете благодарни на живота, който водите и сте водили. Просто живейте!


Като споменахме промени и създаване, не мога да не кажа и за създаването на едно прекрасно “малко любовче”, създадено от една красива и узряла любов. Любов, която претърпя катаклизми, любов която се променяше, любов която пламтя, която угасваше и пак се запалваше, просто една красива любов. И не го споменавам случайно това, защото всичко това ни научи, че в любовта няма важни неща, няма и случайни неща. Научи ни, че любовта е посока, в която и двамата да гледаме, да си помагаме, да падаме и пак да се изправяме, но заедно, а не поотделно. Това направи връзката между нас силна и здрава, а резултата не закъсня. И в момента е на път да се появи нашият прекрасен син, нашето “малко любовче”, резултат от връзката между двама души, които просто се обичат, които просто искат на бъдат заедно и това е. Благодарни сме, за което и винаги ще благодарим. Благодаря ти любовче!


Накрая искам само да ви пожелая да бъде живи и здрави през Новата 2017г. Да бъдете усмихнати и винаги до Вас да има хора, които да Ви карат да се усмихвате. Да не забравяте, че истината е в малките неща и че това да бъдещ щастлив не е цел, това е пътя, по който вървим. И ако той е красив, ако той е свободен без бариери и сиви пейзажи, опредено сме на щастливия път. Не се обръщайте назад, винаги гледайте напред и правете всичко, така че все едно го правите за себе си. Това е начина да бъдем разумни в това неразумно общество, в което живеем за жалост. Намерете своята общност, своите хора и създайте нещо красиво заедно с тях. Направете своят, техният, вашият общ свят едно красиво място за живеене. Не се опитвайте да поправите целия свят, това е невъзможно, това е глупаво и неоправдано. Не пропилявайте живота си в чужди каузи и идеи, борете се за вашите. Бъдете свободни, бъдете разумни, бъдете обичани. Обичайте и Вие!

Share with love!